Ernæring i Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 3 g
Sum monoumættede 4 g
Sum polyumættede 1.3 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.027 g
Sum n-6 fedtsyrer 1.2 g
Transfedtsyrer, total 0 g
Aminosyrer
Isoleucin 780 mg
Leucin 1100 mg
Lysin 840 mg
Methionin 400 mg
Cystin 300 mg
Phenylalanin 700 mg
Tyrosin 520 mg
Threonin 620 mg
Tryptofan 200 mg
Valin 900 mg
Arginin 800 mg
Histidin 300 mg
Alanin 740 mg
Asparaginsyre 1200 mg
Glutaminsyre 1600 mg
Glycin 420 mg
Prolin 500 mg
Serin 960 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal