Ernæring i Æg, hvide, pasteuriseret, dybfrost

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 0 g
Sum monoumættede 0 g
Sum polyumættede 0 g
Sum n-3 fedtsyrer 0 g
Sum n-6 fedtsyrer 0 g
Transfedtsyrer, total 0 g
Aminosyrer
Isoleucin 640 mg
Leucin 910 mg
Lysin 660 mg
Methionin 400 mg
Cystin 250 mg
Phenylalanin 660 mg
Tyrosin 420 mg
Threonin 470 mg
Tryptofan 160 mg
Valin 790 mg
Arginin 610 mg
Histidin 240 mg
Alanin 670 mg
Asparaginsyre 920 mg
Glutaminsyre 1500 mg
Glycin 390 mg
Prolin 390 mg
Serin 770 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal