Ernæring i Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG)

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 3 g
Sum monoumættede 4 g
Sum polyumættede 1.3 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.027 g
Sum n-6 fedtsyrer 1.2 g
Transfedtsyrer, total 0 g
Aminosyrer
Isoleucin 750 mg
Leucin 1100 mg
Lysin 810 mg
Methionin 380 mg
Cystin 290 mg
Phenylalanin 670 mg
Tyrosin 500 mg
Threonin 600 mg
Tryptofan 190 mg
Valin 860 mg
Arginin 770 mg
Histidin 290 mg
Alanin 710 mg
Asparaginsyre 1200 mg
Glutaminsyre 1500 mg
Glycin 400 mg
Prolin 480 mg
Serin 920 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal