Ernæring i Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 0.311 g
Sum monoumættede 0.248 g
Sum polyumættede 0.982 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.064 g
Sum n-6 fedtsyrer 0.919 g
Aminosyrer
Isoleucin 460 mg
Leucin 820 mg
Lysin 270 mg
Methionin 170 mg
Cystin 190 mg
Phenylalanin 570 mg
Tyrosin 250 mg
Threonin 300 mg
Tryptofan 120 mg
Valin 530 mg
Arginin 420 mg
Histidin 250 mg
Alanin 360 mg
Asparaginsyre 470 mg
Glutaminsyre 3700 mg
Glycin 400 mg
Prolin 1300 mg
Serin 570 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal