Næringsindhold pr. 100 g | ||
Energi | 216 kcal | |
Protein, total | 1.3 g | |
total-N | 0.2 g | |
Fedt, total | 18.9 g | |
mættede fedtsyrer | 4 g | |
monoumætt. fedtsyrer | 4.8 g | |
polyumætt. fedtsyrer | 7.4 g | |
Kulhydrat, total | 9.5 g | |
kulhydrat, tilgængelig | 9.5 g | |
kostfibre | 0 g | |
Alkohol | 0 g | |
Aske | 1.8 g | |
Vand | 68.7 g | |
*Udregning af "Energi" er udført således. |
E-vitamin | 20% |
Calcium, Ca | 5% |
Jern, Fe | 2% |
Zink, Zn | 2% |
A-vitamin | 2% |
Vitaminer | pr. 100 g |
A-vitamin | 18.1 RE |
Retinol | 18.1 µg |
E-vitamin | 1.78 α-TE |
alfa-tokoferol | 1.78 mg |
Mineraler | |
Natrium, Na | 603 mg |
Kalium, K | 83 mg |
Calcium, Ca | 42 mg |
Magnesium, Mg | 5.2 mg |
Jern, Fe | 0.21 mg |
Zink, Zn | 0.22 mg |
Fedtopdeling |
*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:
Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal