Ernæring i Fersken, konserves

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 0.018 g
Sum monoumættede 0.062 g
Sum polyumættede 0.08 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.002 g
Sum n-6 fedtsyrer 0.078 g
Transfedtsyrer, total 0 g
Aminosyrer
Isoleucin 8 mg
Leucin 16 mg
Lysin 18 mg
Methionin 18 mg
Cystin 5 mg
Phenylalanin 10 mg
Tyrosin 12 mg
Threonin 16 mg
Tryptofan 2 mg
Valin 24 mg
Arginin 10 mg
Histidin 10 mg
Alanin 24 mg
Asparaginsyre 54 mg
Glutaminsyre 82 mg
Glycin 9 mg
Prolin 16 mg
Serin 20 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal