Ernæring i Frugtkvark

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 5.35 g
Sum monoumættede 2.21 g
Sum polyumættede 0.203 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.04 g
Sum n-6 fedtsyrer 0.163 g
Transfedtsyrer, total 0.357 g
Aminosyrer
Isoleucin 380 mg
Leucin 640 mg
Lysin 550 mg
Methionin 200 mg
Cystin 27 mg
Phenylalanin 360 mg
Tyrosin 370 mg
Threonin 240 mg
Tryptofan 92 mg
Valin 470 mg
Arginin 220 mg
Histidin 200 mg
Alanin 220 mg
Asparaginsyre 490 mg
Glutaminsyre 1300 mg
Glycin 140 mg
Prolin 750 mg
Serin 390 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal