Ernæring i Kogt oksebryst

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 9.08 g
Sum monoumættede 10.3 g
Sum polyumættede 0.87 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.263 g
Sum n-6 fedtsyrer 0.607 g
Transfedtsyrer, total 0.04 g
Aminosyrer
Isoleucin 1000 mg
Leucin 1600 mg
Lysin 1700 mg
Methionin 500 mg
Cystin 150 mg
Phenylalanin 810 mg
Tyrosin 670 mg
Threonin 870 mg
Tryptofan 240 mg
Valin 1100 mg
Arginin 1200 mg
Histidin 710 mg
Alanin 1200 mg
Asparaginsyre 1800 mg
Glutaminsyre 3000 mg
Glycin 1100 mg
Prolin 940 mg
Serin 840 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal