Ernæring i Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 4.61 g
Sum monoumættede 7.09 g
Sum polyumættede 4.1 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.26 g
Sum n-6 fedtsyrer 3.77 g
Aminosyrer
Isoleucin 1100 mg
Leucin 1700 mg
Lysin 1800 mg
Methionin 580 mg
Cystin 310 mg
Phenylalanin 900 mg
Tyrosin 720 mg
Threonin 940 mg
Tryptofan 260 mg
Valin 1100 mg
Arginin 1400 mg
Histidin 650 mg
Alanin 1300 mg
Asparaginsyre 1900 mg
Glutaminsyre 3600 mg
Glycin 1400 mg
Prolin 1200 mg
Serin 830 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal