Ernæring i Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 17.5 g
Sum monoumættede 18.1 g
Sum polyumættede 41.7 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.7 g
Sum n-6 fedtsyrer 41 g
Transfedtsyrer, total 0 g
Aminosyrer
Isoleucin 46 mg
Leucin 75 mg
Lysin 60 mg
Methionin 19 mg
Cystin 7 mg
Phenylalanin 36 mg
Tyrosin 36 mg
Threonin 35 mg
Tryptofan 11 mg
Valin 50 mg
Arginin 28 mg
Histidin 20 mg
Alanin 26 mg
Asparaginsyre 58 mg
Glutaminsyre 160 mg
Glycin 16 mg
Prolin 74 mg
Serin 41 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal