Ernæring i Oksekød, entrecote med kappe, rå

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 8.99 g
Sum monoumættede 10.2 g
Sum polyumættede 0.86 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.26 g
Sum n-6 fedtsyrer 0.6 g
Transfedtsyrer, total 0.601 g
Aminosyrer
Isoleucin 870 mg
Leucin 1400 mg
Lysin 1500 mg
Methionin 440 mg
Cystin 130 mg
Phenylalanin 700 mg
Tyrosin 580 mg
Threonin 760 mg
Tryptofan 210 mg
Valin 930 mg
Arginin 1100 mg
Histidin 610 mg
Alanin 1000 mg
Asparaginsyre 1600 mg
Glutaminsyre 2600 mg
Glycin 990 mg
Prolin 820 mg
Serin 730 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal