Ernæring i Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 1.67 g
Sum monoumættede 1.88 g
Sum polyumættede 0.309 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.023 g
Sum n-6 fedtsyrer 0.286 g
Transfedtsyrer, total 0.008 g
Aminosyrer
Isoleucin 990 mg
Leucin 1500 mg
Lysin 1800 mg
Methionin 510 mg
Cystin 130 mg
Phenylalanin 730 mg
Tyrosin 670 mg
Threonin 860 mg
Tryptofan 220 mg
Valin 1100 mg
Arginin 1200 mg
Histidin 760 mg
Alanin 1100 mg
Asparaginsyre 1800 mg
Glutaminsyre 2600 mg
Glycin 920 mg
Prolin 730 mg
Serin 800 mg

Andre Svinekød fødevare

Ernæring i Skinke med skank, rå Ernæring i Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt Ernæring i Skinke, inderlår, helt afpudset, rå Ernæring i Skinke, yderlår, helt afpudset, råt Ernæring i Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt Ernæring i Skinkemignon, rå Ernæring i Skinkeschnitzel, inderlår, rå Ernæring i Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå Ernæring i Svinebov med svær, rå Ernæring i Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå Ernæring i Svinebov, helt afpudset, rå Ernæring i Svinebryst, kogestykke med svær, rå Ernæring i Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå Ernæring i Svinebryst, slag, rullesteg, råt Ernæring i Svinebryst, stegestykke med svær, rå Ernæring i Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå Ernæring i Svinefilet, helt afpudset, rå Ernæring i Svinekam med svær, rå Ernæring i Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå Ernæring i Svinekam uden svær, rå Ernæring i Svinekød , mellemkam med svær, rå Ernæring i Svinekød, bagskank uden svær, rå Ernæring i Svinekød, bov i tern, rå Ernæring i Svinekød, bovsteaks, rå Ernæring i Svinekød, filet royal af svinefilet, rå Ernæring i Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå Ernæring i Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå Ernæring i Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt Ernæring i Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt Ernæring i Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt Ernæring i Svinekød, halssnitte, rå Ernæring i Svinekød, kæbeklump, rå Ernæring i Svinekød, medaillon af svinefilet, rå Ernæring i Svinekød, mørbrad royal, rå Ernæring i Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt Ernæring i Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå Ernæring i Svinekød, nakkekam med svær, rå Ernæring i Svinekød, nakkekotelet, rå Ernæring i Svinekød, revelsben, rå Ernæring i Svinekød, ribbensteg, rå Ernæring i Svinekød, ribsteaks, rå Ernæring i Svinekød, rullesteg af slag, rå Ernæring i Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå Ernæring i Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå Ernæring i Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå Ernæring i Svinekød, skinketern af yderlår, rå Ernæring i Svinekød, spareribs, rå Ernæring i Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt Ernæring i Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt Ernæring i Svinekød, uspec., fedt, råt Ernæring i Svinekød, uspec., magert, råt Ernæring i Svinekød, vikingsteaks, rå Ernæring i Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå Ernæring i Svinekotelet, fadkotelet, rå Ernæring i Svinemørbrad, afpudset, rå Ernæring i Svinespæk, rygspæk Ernæring i Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå Ernæring i Yderlår, skinkesteg (med svær), rå

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal