Ernæring i Tomat, dansk, rå

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 0.055 g
Sum monoumættede 0.036 g
Sum polyumættede 0.149 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.014 g
Sum n-6 fedtsyrer 0.135 g
Aminosyrer
Isoleucin 32 mg
Leucin 28 mg
Lysin 32 mg
Methionin 8 mg
Cystin 6 mg
Phenylalanin 19 mg
Tyrosin 26 mg
Threonin 19 mg
Tryptofan 7 mg
Valin 20 mg
Arginin 26 mg
Histidin 11 mg
Alanin 18 mg
Asparaginsyre 80 mg
Glutaminsyre 190 mg
Glycin 20 mg
Prolin 22 mg
Serin 25 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal