Ernæring i Yderlår, skinkesteg (med svær), rå

Rig på følgende

D-vitamin 8%

Yderligere næringsindhold

Vitaminer pr. 100 g
D-vitamin 0.606 µg
  D3 cholecalciferol 0.121 µg
  25-hydroxycholecalciferol 0.097 µg
Mineraler
Fedtopdeling
Transfedtsyrer, total 0.022 g

Andre Svinekød fødevare

Ernæring i Skinke med skank, rå Ernæring i Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt Ernæring i Skinke, inderlår, helt afpudset, rå Ernæring i Skinke, yderlår, helt afpudset, råt Ernæring i Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt Ernæring i Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå Ernæring i Skinkemignon, rå Ernæring i Skinkeschnitzel, inderlår, rå Ernæring i Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå Ernæring i Svinebov med svær, rå Ernæring i Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå Ernæring i Svinebov, helt afpudset, rå Ernæring i Svinebryst, kogestykke med svær, rå Ernæring i Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå Ernæring i Svinebryst, slag, rullesteg, råt Ernæring i Svinebryst, stegestykke med svær, rå Ernæring i Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå Ernæring i Svinefilet, helt afpudset, rå Ernæring i Svinekam med svær, rå Ernæring i Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå Ernæring i Svinekam uden svær, rå Ernæring i Svinekød , mellemkam med svær, rå Ernæring i Svinekød, bagskank uden svær, rå Ernæring i Svinekød, bov i tern, rå Ernæring i Svinekød, bovsteaks, rå Ernæring i Svinekød, filet royal af svinefilet, rå Ernæring i Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå Ernæring i Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå Ernæring i Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt Ernæring i Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt Ernæring i Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt Ernæring i Svinekød, halssnitte, rå Ernæring i Svinekød, kæbeklump, rå Ernæring i Svinekød, medaillon af svinefilet, rå Ernæring i Svinekød, mørbrad royal, rå Ernæring i Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt Ernæring i Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå Ernæring i Svinekød, nakkekam med svær, rå Ernæring i Svinekød, nakkekotelet, rå Ernæring i Svinekød, revelsben, rå Ernæring i Svinekød, ribbensteg, rå Ernæring i Svinekød, ribsteaks, rå Ernæring i Svinekød, rullesteg af slag, rå Ernæring i Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå Ernæring i Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå Ernæring i Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå Ernæring i Svinekød, skinketern af yderlår, rå Ernæring i Svinekød, spareribs, rå Ernæring i Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt Ernæring i Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt Ernæring i Svinekød, uspec., fedt, råt Ernæring i Svinekød, uspec., magert, råt Ernæring i Svinekød, vikingsteaks, rå Ernæring i Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå Ernæring i Svinekotelet, fadkotelet, rå Ernæring i Svinemørbrad, afpudset, rå Ernæring i Svinespæk, rygspæk Ernæring i Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal