Ernæring i Skinke med skank, rå

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 8.75 g
Sum monoumættede 9.87 g
Sum polyumættede 1.62 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.123 g
Sum n-6 fedtsyrer 1.5 g
Transfedtsyrer, total 0.04 g
Aminosyrer
Isoleucin 820 mg
Leucin 1200 mg
Lysin 1500 mg
Methionin 410 mg
Cystin 110 mg
Phenylalanin 630 mg
Tyrosin 570 mg
Threonin 710 mg
Tryptofan 190 mg
Valin 900 mg
Arginin 1000 mg
Histidin 630 mg
Alanin 1000 mg
Asparaginsyre 1500 mg
Glutaminsyre 2200 mg
Glycin 870 mg
Prolin 680 mg
Serin 650 mg

Andre Svinekød fødevare

Ernæring i Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt Ernæring i Skinke, inderlår, helt afpudset, rå Ernæring i Skinke, yderlår, helt afpudset, råt Ernæring i Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt Ernæring i Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå Ernæring i Skinkemignon, rå Ernæring i Skinkeschnitzel, inderlår, rå Ernæring i Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå Ernæring i Svinebov med svær, rå Ernæring i Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå Ernæring i Svinebov, helt afpudset, rå Ernæring i Svinebryst, kogestykke med svær, rå Ernæring i Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå Ernæring i Svinebryst, slag, rullesteg, råt Ernæring i Svinebryst, stegestykke med svær, rå Ernæring i Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå Ernæring i Svinefilet, helt afpudset, rå Ernæring i Svinekam med svær, rå Ernæring i Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå Ernæring i Svinekam uden svær, rå Ernæring i Svinekød , mellemkam med svær, rå Ernæring i Svinekød, bagskank uden svær, rå Ernæring i Svinekød, bov i tern, rå Ernæring i Svinekød, bovsteaks, rå Ernæring i Svinekød, filet royal af svinefilet, rå Ernæring i Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå Ernæring i Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå Ernæring i Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt Ernæring i Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt Ernæring i Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt Ernæring i Svinekød, halssnitte, rå Ernæring i Svinekød, kæbeklump, rå Ernæring i Svinekød, medaillon af svinefilet, rå Ernæring i Svinekød, mørbrad royal, rå Ernæring i Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt Ernæring i Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå Ernæring i Svinekød, nakkekam med svær, rå Ernæring i Svinekød, nakkekotelet, rå Ernæring i Svinekød, revelsben, rå Ernæring i Svinekød, ribbensteg, rå Ernæring i Svinekød, ribsteaks, rå Ernæring i Svinekød, rullesteg af slag, rå Ernæring i Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå Ernæring i Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå Ernæring i Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå Ernæring i Svinekød, skinketern af yderlår, rå Ernæring i Svinekød, spareribs, rå Ernæring i Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt Ernæring i Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt Ernæring i Svinekød, uspec., fedt, råt Ernæring i Svinekød, uspec., magert, råt Ernæring i Svinekød, vikingsteaks, rå Ernæring i Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå Ernæring i Svinekotelet, fadkotelet, rå Ernæring i Svinemørbrad, afpudset, rå Ernæring i Svinespæk, rygspæk Ernæring i Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå Ernæring i Yderlår, skinkesteg (med svær), rå

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal