Ernæring i Svinekød, kæbeklump, rå

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 1.83 g
Sum monoumættede 2.12 g
Sum polyumættede 0.56 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.046 g
Sum n-6 fedtsyrer 0.51 g
Transfedtsyrer, total 0.023 g
Aminosyrer
Isoleucin 1030 mg
Leucin 1540 mg
Lysin 1890 mg
Methionin 510 mg
Cystin 140 mg
Phenylalanin 790 mg
Tyrosin 720 mg
Threonin 890 mg
Tryptofan 230 mg
Valin 1130 mg
Arginin 1270 mg
Histidin 790 mg
Alanin 1270 mg
Asparaginsyre 1890 mg
Glutaminsyre 2780 mg
Glycin 1100 mg
Prolin 860 mg
Serin 820 mg

Andre Svinekød fødevare

Ernæring i Skinke med skank, rå Ernæring i Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt Ernæring i Skinke, inderlår, helt afpudset, rå Ernæring i Skinke, yderlår, helt afpudset, råt Ernæring i Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt Ernæring i Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå Ernæring i Skinkemignon, rå Ernæring i Skinkeschnitzel, inderlår, rå Ernæring i Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå Ernæring i Svinebov med svær, rå Ernæring i Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå Ernæring i Svinebov, helt afpudset, rå Ernæring i Svinebryst, kogestykke med svær, rå Ernæring i Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå Ernæring i Svinebryst, slag, rullesteg, råt Ernæring i Svinebryst, stegestykke med svær, rå Ernæring i Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå Ernæring i Svinefilet, helt afpudset, rå Ernæring i Svinekam med svær, rå Ernæring i Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå Ernæring i Svinekam uden svær, rå Ernæring i Svinekød , mellemkam med svær, rå Ernæring i Svinekød, bagskank uden svær, rå Ernæring i Svinekød, bov i tern, rå Ernæring i Svinekød, bovsteaks, rå Ernæring i Svinekød, filet royal af svinefilet, rå Ernæring i Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå Ernæring i Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå Ernæring i Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt Ernæring i Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt Ernæring i Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt Ernæring i Svinekød, halssnitte, rå Ernæring i Svinekød, medaillon af svinefilet, rå Ernæring i Svinekød, mørbrad royal, rå Ernæring i Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt Ernæring i Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå Ernæring i Svinekød, nakkekam med svær, rå Ernæring i Svinekød, nakkekotelet, rå Ernæring i Svinekød, revelsben, rå Ernæring i Svinekød, ribbensteg, rå Ernæring i Svinekød, ribsteaks, rå Ernæring i Svinekød, rullesteg af slag, rå Ernæring i Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå Ernæring i Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå Ernæring i Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå Ernæring i Svinekød, skinketern af yderlår, rå Ernæring i Svinekød, spareribs, rå Ernæring i Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt Ernæring i Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt Ernæring i Svinekød, uspec., fedt, råt Ernæring i Svinekød, uspec., magert, råt Ernæring i Svinekød, vikingsteaks, rå Ernæring i Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå Ernæring i Svinekotelet, fadkotelet, rå Ernæring i Svinemørbrad, afpudset, rå Ernæring i Svinespæk, rygspæk Ernæring i Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå Ernæring i Yderlår, skinkesteg (med svær), rå

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal