Næringsindhold pr. 100 g | ||
Energi | 232 kcal | |
Protein, total | 12.4 g | |
total-N | 2 g | |
Fedt, total | 15.2 g | |
mættede fedtsyrer | 3.4 g | |
monoumætt. fedtsyrer | 7.4 g | |
polyumætt. fedtsyrer | 2.9 g | |
Kulhydrat, total | 10.7 g | |
kulhydrat, tilgængelig | 10.7 g | |
kostfibre | 0 g | |
Alkohol | 0 g | |
Aske | 6 g | |
Vand | 55.7 g | |
*Udregning af "Energi" er udført således. |
B12-vitamin | 310% |
D-vitamin | 173% |
Jod, I | 23% |
Vitaminer | pr. 100 g |
A-vitamin | 17 RE |
Retinol | 17 µg |
D-vitamin | 13 µg |
D3 cholecalciferol | 13 µg |
B12-vitamin | 6.2 µg |
Mineraler | |
Jod, I | 35 µg |
Fedtopdeling | |
Sum mættede | 3.45 g |
Sum monoumættede | 7.38 g |
Sum polyumættede | 2.88 g |
Sum n-3 fedtsyrer | 2.71 g |
Sum n-6 fedtsyrer | 0.168 g |
Transfedtsyrer, total | 0 g |
*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:
Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal