MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Sukkerarter, ialt

99.9 g Sukker, stødt melis (saccharose) 99.3 g Sukker, demerara 95 g Fruktose 94 g Sukker, brun farin 76.7 g Sirup 75.1 g Honning 74.5 g Vallepulver, tørret 72 g Dragéprodukt, uspec. 71 g Bolcher, uspec. 70.3 g Cacao, instant, med mælk, pulver 70.3 g Cacao, instant, uden mælk, pulver 70 g Pastiller, med sukker, uspec. 69 g Konfektureprodukt, skumvare, uspec. 69 g Bolcher, blandede 68 g Tyggegummi, med sukker, uspec. 67 g Dragé, lakrids 66.8 g Karameller, blandede 66.2 g Marmelade, engelsk type 65.7 g Syltetøj, uspec. 64.3 g Rosin uden kerner 63.9 g Daddel, tørret 63 g Læskedrik, koncentreret (1+5), tilsat sukker, uspec. 60 g Lakridskonfekt 59 g Æblegele 56.4 g Frugtpålæg, figen 56 g Vingummi 55 g Flødechokolade 54.3 g Kogechokolade 54 g Karameller, uspec. 54 g Mørk chokolade 54 g Chokolade, fyldt 54 g Nøddepasta, Nutella 53.9 g Frugtpålæg, uspec. 53 g Nougat 52.9 g Figen, tørret 51.1 g Fersken, tørret 51 g Vekao 50.8 g Skummetmælkspulver

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy