MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af kulhydrat, tilgængelig

100 g Sorbitol 99.9 g Sukker, stødt melis (saccharose) 99.8 g Fruktose 99.3 g Sukker, demerara 97.5 g Bolcher, blandede 95.5 g Sukker, brun farin 94.2 g Bolcher, uspec. 90.1 g Pastiller, sukkerfri, uspec. 88.3 g Majsstivelse 88.2 g Tyggegummi, med sukker, uspec. 87.6 g Dragé, lakrids 87.3 g Sagogryn (kartoffelstivelse) 86.1 g Cornflakes, frosted 85.9 g Buddingpulver 85 g Risstivelse 85 g Kartoffelmel 84.8 g Pastiller, med sukker, uspec. 83.7 g Tyggegummi, uden sukker, uspec. 83.4 g Lakrids, uspec. 82.7 g Lakridskonfekt 82.1 g Lakrids, salt 82 g Honning 81.5 g Cacao, instant, uden mælk, pulver 80.3 g Risengryn, grødris, polerede, rå 80.1 g Cornflakes, uspec. 79.3 g Rismel 79.1 g Konfektureprodukt, skumvare, uspec. 78.9 g Ris, parboiled, rå 78.6 g Karameller, uspec. 78.6 g Vingummi 78.3 g Ris, polerede, rå 78.1 g Lakrids, sød 77.5 g Boghvedegryn, rå 76.7 g Sirup 76.3 g Risengryn, grødris, brune, rå 76.1 g Boghvedemel 76 g Kaffe, instant, decaffeinated, pulver 75.5 g Majsmel

Copyright MadData 2010-2025, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy