MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af 25-hydroxycholecalciferol

0.19 µg Svinespæk, rygspæk 0.148 µg Svinekød, halssnitte, rå 0.145 µg Salami 0.14 µg Svinebryst, stegestykke med svær, rå 0.138 µg Spegepølse 0.13 µg Svinebryst, kogestykke, helt, saltet 0.13 µg Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå 0.13 µg Svinekød, revelsben, rå 0.123 µg Svinekød, uspec., fedt, råt 0.122 µg Rullepølse, lammekød 0.12 µg Svinekød, ribbensteg, rå 0.12 µg Pølser, cocktailpølser 0.12 µg Svinekød, spareribs, rå 0.116 µg Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå 0.114 µg Medisterpølse, røget 0.112 µg Kødpølse 0.112 µg Pølse, hot dog 0.112 µg Pølse, cervelatpølse 0.111 µg Wienerpølse, ristet 0.111 µg Rullepølse 0.111 µg Wienerpølse 0.11 µg Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå 0.11 µg Svinebryst, stegestykke, helt, saltet 0.11 µg Svinekød, nakkekam med svær, rå 0.11 µg Skinke med skank, rå 0.11 µg Bacon i tern, rå 0.11 µg Svinekød, rullesteg af slag, rå 0.11 µg Svinekød, ribsteaks, rå 0.11 µg Svinekam med svær, rå 0.11 µg Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå 0.109 µg Bacon i skiver, rå 0.109 µg Wienerpølse (bayersk pølse), kogt 0.108 µg Sprængt nakke, svinekød 0.108 µg Svinebryst, kogestykke med svær, rå 0.106 µg Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt 0.105 µg Sylte 0.104 µg Medisterpølse, rå 0.104 µg Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy