Ernæring i Wienerpølse (bayersk pølse), kogt

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 7.48 g
Sum monoumættede 9.94 g
Sum polyumættede 2.09 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.167 g
Sum n-6 fedtsyrer 1.92 g
Transfedtsyrer, total 0.036 g
Aminosyrer
Isoleucin 530 mg
Leucin 920 mg
Lysin 1100 mg
Methionin 270 mg
Cystin 79 mg
Phenylalanin 470 mg
Tyrosin 370 mg
Threonin 470 mg
Tryptofan 110 mg
Valin 650 mg
Arginin 730 mg
Histidin 290 mg
Alanin 800 mg
Asparaginsyre 1000 mg
Glutaminsyre 1700 mg
Glycin 1100 mg
Prolin 980 mg
Serin 550 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal