MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af C-vitamin

840 mg Hyben, rå 567 mg Koriander, blade, tørrede 308 mg Persille, rå 228 mg Guavabær, guajavabær, rå 194 mg Hybensaft 191 mg Peberfrugt, rød, rå 181 mg Solbær, rå 169 mg Grønkål, rå 166 mg Peber, chili, rå 152 mg Peberrod, rå 140 mg Rosenkål, efterår (oktober til december), rå 129 mg Citronskal, rå 121 mg Broccoli, rå 119 mg Rosenkål, uspec., rå 119 mg Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk 104 mg Peberfrugt, grøn, rå 101 mg Rosenkål, vinter (januar til april), rå 92.7 mg Kiwi, rå 80.9 mg Rosenkål, dybfrost 76.8 mg Blomkål, uspec., rå 76 mg Jordbær, rå 75 mg Kødpølse 71.5 mg Litchi, lichiblomme, kinesisk blomme, rå 71 mg Pop Corn (poppede majskærner) 71 mg Pop corn, traditionelle 70 mg Dild, rå 70 mg Solbærmarmelade 68 mg Peber, chili, konserves 67 mg Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver 66 mg Solbærsaft, sød, koncentreret 66 mg Solbærsaft, sur, koncentreret 66 mg Spidskål, rå 62 mg Blomkål, dansk, rå 61.8 mg Papaya, mamaja, træmelon, rå 61.7 mg Tomatjuice, konserves 60.8 mg Appelsin, rå 60 mg Brøndkarse, rå 60 mg Rødkål, rå

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy