Ernæring i Brøndkarse, rå

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Aminosyrer
Isoleucin 68 mg
Leucin 120 mg
Lysin 98 mg
Methionin 15 mg
Cystin 5 mg
Phenylalanin 84 mg
Tyrosin 46 mg
Threonin 98 mg
Tryptofan 22 mg
Valin 100 mg
Arginin 110 mg
Histidin 30 mg
Alanin 100 mg
Asparaginsyre 140 mg
Glutaminsyre 140 mg
Glycin 82 mg
Prolin 71 mg
Serin 44 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal