MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Natrium, Na

38850 mg Salt, bordsalt 38700 mg Salt, stensalt, køkkensalt 33800 mg Salt, havsalt (ikke jodberiget) 22500 mg Kødextrakt, terning 22500 mg Bouillon, oksekød, koncentreret, terning 11800 mg Bagepulver 5637 mg Soja sauce 5510 mg Laks, saltet 5380 mg Spegesild 4800 mg Kødextrakt, flydende, Bovril 3780 mg Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost 3606 mg Ansjos, marineret, konserves 3606 mg Brisling (ansjovis), marineret, konserves 3600 mg Gærekstrakt, marmite 3583 mg Spegepølse, oksekød 3288 mg Oliven, sorte, saltede, i olie 3100 mg Tang, konbu, tørret (kelp) 2950 mg Miso, sojapasta 2826 mg Gaffelbidder 2405 mg Skinke, røget 2340 mg Bækforel, filet, røget 2336 mg Hellefisk, røget 2300 mg Sauce, shaslik 2300 mg Tomatketchup, stærk 2217 mg Oliven, grønne, marinerede, konserves 2158 mg Kaviar, uægte (stenbiderrogn) 2095 mg Tomat, tørret 2040 mg Skinke, røget, kogt 2033 mg Klipfisk 1988 mg Salami 1930 mg Laks, gravad 1930 mg Hellefisk, gravad 1915 mg Spegepølse 1815 mg Tunge, kalv, saltet 1805 mg Salt kød 1725 mg Røget svinefilet 1690 mg Tunge, svin, saltet 1654 mg Dressing, italiensk

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy