Næringsindhold pr. 100 g | ||
Energi | 168 kcal | |
Protein, total | 10.5 g | |
total-N | 1.7 g | |
Fedt, total | 4.6 g | |
mættede fedtsyrer | 0 g | |
monoumætt. fedtsyrer | 0 g | |
polyumætt. fedtsyrer | 0 g | |
Kulhydrat, total | 23.5 g | |
kulhydrat, tilgængelig | 18.1 g | |
tilsat sukker | 0 g | |
kostfibre | 5.4 g | |
Alkohol | 0 g | |
Aske | 8.4 g | |
Vand | 53 g | |
*Udregning af "Energi" er udført således. |
Fosfor, P | 48% |
Jern, Fe | 19% |
B3-vitamin, Niacin | 15% |
Calcium, Ca | 8% |
B2-vitamin, riboflavin | 7% |
B1-vitamin, thiamin | 5% |
Vitaminer | pr. 100 g |
A-vitamin | 2 RE |
Retinol | 0 µg |
β-caroten | 24 µg |
D-vitamin | 0 µg |
B1-vitamin, thiamin | 0.06 mg |
B2-vitamin, riboflavin | 0.1 mg |
B3-vitamin, Niacin | 2.4 NE |
niacin | 0.3 mg |
tryptofans bidrag | 2.1 mg |
B12-vitamin | 0 µg |
Mineraler | |
Natrium, Na | 2950 mg |
Kalium, K | 335 mg |
Calcium, Ca | 68 mg |
Fosfor, P | 310 mg |
Jern, Fe | 1.7 mg |
Fedtopdeling | |
Sum mættede | 0 g |
Sum monoumættede | 0 g |
Sum polyumættede | 0 g |
*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:
Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal