MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af niacin

100 mg Kødextrakt, flydende, Bovril 97 mg Gærekstrakt, marmite 36 mg Gær, tørret 34 mg Risklid 29.6 mg Hvedeklid 28.1 mg Kaffe, instant, decaffeinated, pulver 22 mg Kaffe, instant, pulver 20 mg Jordnød, tørret 17 mg Lever, okse, rå 16 mg Lever, svin, rå 15 mg Kaffebønne, ristet, formalet 15 mg Jordnøddesmør 15 mg Lever, kalv, rå 13.3 mg Tun i vand, konserves 12.4 mg Tun i olie, konserves 12.2 mg Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) 10.7 mg Koriander, blade, tørrede 10.2 mg Lever, kylling, rå 10.1 mg Tun i tomat, konserves 10 mg Makrel, røget 10 mg Laks, røget, udskåret 10 mg Kanin, kød, rå 9.9 mg Kylling, bryst, kød og skind, rå 9.1 mg Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg 9.05 mg Tomat, tørret 8.8 mg Bouillon, oksekød, koncentreret, terning 8.8 mg Laks, saltet 8.6 mg Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg 8.5 mg Kylling, kød og skind, grillstegt 8.5 mg Lever, høne, rå 8.5 mg Hornfisk, rå 8.5 mg Tun, rå 8.5 mg Kylling, kød og skind, friturestegt 8.24 mg Kylling, kød, rå 8.21 mg Nyre, svin, rå 8.07 mg Hare, rå 8 mg Gås, kød og skind, rå 8 mg Kylling, kød og skind, rå

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy