Næringsindhold pr. 100 g | ||
Energi | 322 kcal | |
Protein, total | 21.9 g | |
total-N | 3.5 g | |
Fedt, total | 4.8 g | |
mættede fedtsyrer | 0.2 g | |
monoumætt. fedtsyrer | 3.7 g | |
polyumætt. fedtsyrer | 0.5 g | |
Kulhydrat, total | 52.1 g | |
kulhydrat, tilgængelig | 41.7 g | |
tilsat sukker | 0 g | |
kostfibre | 10.4 g | |
Alkohol | 0 g | |
Aske | 14.1 g | |
Vand | 7.3 g | |
*Udregning af "Energi" er udført således. |
C-vitamin | 756% |
Jern, Fe | 472% |
Magnesium, Mg | 217% |
Calcium, Ca | 147% |
B1-vitamin, thiamin | 100% |
B2-vitamin, riboflavin | 100% |
Fosfor, P | 74% |
B3-vitamin, Niacin | 67% |
Vitaminer | pr. 100 g |
B1-vitamin, thiamin | 1.25 mg |
B2-vitamin, riboflavin | 1.5 mg |
B3-vitamin, Niacin | 10.7 NE |
niacin | 10.7 mg |
B12-vitamin | 0 µg |
C-vitamin | 567 mg |
Mineraler | |
Natrium, Na | 211 mg |
Kalium, K | 4466 mg |
Calcium, Ca | 1246 mg |
Magnesium, Mg | 694 mg |
Fosfor, P | 481 mg |
Jern, Fe | 42.5 mg |
Fedtopdeling | |
Sum mættede | 0.171 g |
Sum monoumættede | 3.68 g |
Sum polyumættede | 0.54 g |
Sum n-3 fedtsyrer | 0 g |
Sum n-6 fedtsyrer | 0.54 g |
*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:
Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal