Næringsindhold pr. 100 g | ||
Energi | 345 kcal | |
Protein, total | 12.4 g | |
total-N | 2 g | |
Fedt, total | 17.8 g | |
mættede fedtsyrer | 0.9 g | |
monoumætt. fedtsyrer | 13.6 g | |
polyumætt. fedtsyrer | 1.8 g | |
Kulhydrat, total | 54.9 g | |
kulhydrat, tilgængelig | 13 g | |
tilsat sukker | 0 g | |
kostfibre | 41.9 g | |
Alkohol | 0 g | |
Aske | 6 g | |
Vand | 8.9 g | |
*Udregning af "Energi" er udført således. |
Jern, Fe | 181% |
Magnesium, Mg | 103% |
Calcium, Ca | 83% |
Fosfor, P | 63% |
Zink, Zn | 47% |
B2-vitamin, riboflavin | 19% |
B1-vitamin, thiamin | 19% |
B3-vitamin, Niacin | 13% |
Vitaminer | pr. 100 g |
B1-vitamin, thiamin | 0.239 mg |
B2-vitamin, riboflavin | 0.29 mg |
B3-vitamin, Niacin | 2.13 NE |
niacin | 2.13 mg |
B12-vitamin | 0 µg |
Mineraler | |
Natrium, Na | 35 mg |
Kalium, K | 1267 mg |
Calcium, Ca | 709 mg |
Magnesium, Mg | 330 mg |
Fosfor, P | 409 mg |
Jern, Fe | 16.3 mg |
Zink, Zn | 4.7 mg |
Fedtopdeling | |
Sum mættede | 0.942 g |
Sum monoumættede | 13.6 g |
Sum polyumættede | 1.76 g |
Sum n-6 fedtsyrer | 1.76 g |
*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:
Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal