MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Protein, total

88.2 g Kaseinat, natrium-, Damipro RHV 86.9 g Gelatine 81.1 g Æg, hvide, tørret 58 g Flæskesvær, snacks 47.4 g Æg, hele, tørret 39.1 g Kødextrakt, flydende, Bovril 38.5 g Parmesan, revet 37.2 g Sojamel 36.2 g Skummetmælkspulver 35.8 g Sojabønner, tørrede 35.6 g Gær, tørret 35.1 g Lucerne, alfalfa, frø 34.3 g Æg, blomme, tørret 33.6 g Parmesan, 32+ 33.6 g Grana, 32+ 32.8 g Hingino, 32+ 31.1 g Laks, saltet 30.2 g Ost, fast, 20+, alle typer 30.1 g Samsø, 30+ 30.1 g Havarti, 30+ 29.9 g Gruyere, 45+ 29.6 g Bækforel, filet, røget 29.1 g Maribo, 30+ 28.9 g Mozzarella, 30+ 28.7 g Ost, fast, 30+, alle typer 28.4 g Skinke, røget 28.4 g Smelteost, 20+ 28.4 g Danbo, 30+ 28.4 g Danbo, 20+ 28.3 g Kylling, kød og skind, friturestegt 28.1 g Emmentaler, 45+ 28.1 g Hvedekim, rå 27.8 g Gærekstrakt, marmite 27.7 g Sødmælkspulver 27.6 g Svenbo, 45+ 27.5 g Tun, rå 27.3 g Røde linser, tørrede, rå 27 g Samsø, 45+

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy