Ernæring i Parmesan, revet

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 18.5 g
Sum monoumættede 7.7 g
Sum polyumættede 0.811 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.216 g
Sum n-6 fedtsyrer 0.595 g
Transfedtsyrer, total 1.3 g
Aminosyrer
Isoleucin 2100 mg
Leucin 3600 mg
Lysin 3100 mg
Methionin 1100 mg
Cystin 140 mg
Phenylalanin 2000 mg
Tyrosin 2100 mg
Threonin 1300 mg
Tryptofan 530 mg
Valin 2600 mg
Arginin 1200 mg
Histidin 1100 mg
Alanin 1200 mg
Asparaginsyre 2700 mg
Glutaminsyre 7500 mg
Glycin 780 mg
Prolin 4000 mg
Serin 2200 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal