MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Alanin

95000 mg Nyre, kalv, rå 90400 mg Nyre, okse, rå 8600 mg Gelatine 4900 mg Flæskesvær, snacks 4700 mg Æg, hvide, tørret 3600 mg Kaseinat, natrium-, Damipro RHV 3000 mg Kødextrakt, flydende, Bovril 2700 mg Æg, hele, tørret 2200 mg Gær, tørret 1800 mg Gærekstrakt, marmite 1800 mg Æg, blomme, tørret 1800 mg Sojamel 1800 mg Skinke, røget 1700 mg Tun, rå 1700 mg Kuller, paneret, stegt 1700 mg Kylling, kød og skind, friturestegt 1500 mg Tun i vand, konserves 1500 mg Tun i olie, konserves 1500 mg Kylling, kød og skind, grillstegt 1500 mg Sojabønner, tørrede 1500 mg Gås, kød, rå 1500 mg Krabbekløer, rå 1500 mg Klipfisk 1500 mg Krabbekløer, konserves 1400 mg Krabbe, kogt 1400 mg Fasan, kød og skind, rå 1400 mg Fasan, kød, rå 1400 mg Tunge, svin, rå 1400 mg Hornfisk, rå 1400 mg Torsk, rogn, rå 1400 mg Laks, konserves 1400 mg Kanin, kød, rå 1400 mg Tunge, svin, saltet 1320 mg Svinekød, filet royal af svinefilet, rå 1320 mg Svinekød, medaillon af svinefilet, rå 1320 mg Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå 1320 mg Svinekød, mørbrad royal, rå 1310 mg Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå

Copyright MadData 2010-2025, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy