Ernæring i Svinekød, filet royal af svinefilet, rå

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 0.4 g
Sum monoumættede 0.47 g
Sum polyumættede 0.12 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.01 g
Sum n-6 fedtsyrer 0.11 g
Transfedtsyrer, total 0.005 g
Aminosyrer
Isoleucin 1070 mg
Leucin 1610 mg
Lysin 1970 mg
Methionin 540 mg
Cystin 150 mg
Phenylalanin 820 mg
Tyrosin 750 mg
Threonin 930 mg
Tryptofan 240 mg
Valin 1180 mg
Arginin 1320 mg
Histidin 820 mg
Alanin 1320 mg
Asparaginsyre 1970 mg
Glutaminsyre 2900 mg
Glycin 1150 mg
Prolin 900 mg
Serin 860 mg

Andre Svinekød fødevare

Ernæring i Skinke med skank, rå Ernæring i Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt Ernæring i Skinke, inderlår, helt afpudset, rå Ernæring i Skinke, yderlår, helt afpudset, råt Ernæring i Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt Ernæring i Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå Ernæring i Skinkemignon, rå Ernæring i Skinkeschnitzel, inderlår, rå Ernæring i Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå Ernæring i Svinebov med svær, rå Ernæring i Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå Ernæring i Svinebov, helt afpudset, rå Ernæring i Svinebryst, kogestykke med svær, rå Ernæring i Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå Ernæring i Svinebryst, slag, rullesteg, råt Ernæring i Svinebryst, stegestykke med svær, rå Ernæring i Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå Ernæring i Svinefilet, helt afpudset, rå Ernæring i Svinekam med svær, rå Ernæring i Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå Ernæring i Svinekam uden svær, rå Ernæring i Svinekød , mellemkam med svær, rå Ernæring i Svinekød, bagskank uden svær, rå Ernæring i Svinekød, bov i tern, rå Ernæring i Svinekød, bovsteaks, rå Ernæring i Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå Ernæring i Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå Ernæring i Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt Ernæring i Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt Ernæring i Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt Ernæring i Svinekød, halssnitte, rå Ernæring i Svinekød, kæbeklump, rå Ernæring i Svinekød, medaillon af svinefilet, rå Ernæring i Svinekød, mørbrad royal, rå Ernæring i Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt Ernæring i Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå Ernæring i Svinekød, nakkekam med svær, rå Ernæring i Svinekød, nakkekotelet, rå Ernæring i Svinekød, revelsben, rå Ernæring i Svinekød, ribbensteg, rå Ernæring i Svinekød, ribsteaks, rå Ernæring i Svinekød, rullesteg af slag, rå Ernæring i Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå Ernæring i Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå Ernæring i Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå Ernæring i Svinekød, skinketern af yderlår, rå Ernæring i Svinekød, spareribs, rå Ernæring i Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt Ernæring i Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt Ernæring i Svinekød, uspec., fedt, råt Ernæring i Svinekød, uspec., magert, råt Ernæring i Svinekød, vikingsteaks, rå Ernæring i Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå Ernæring i Svinekotelet, fadkotelet, rå Ernæring i Svinemørbrad, afpudset, rå Ernæring i Svinespæk, rygspæk Ernæring i Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå Ernæring i Yderlår, skinkesteg (med svær), rå

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal