MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Leucin

6900 mg Æg, hvide, tørret 6900 mg Kaseinat, natrium-, Damipro RHV 4000 mg Æg, hele, tørret 3600 mg Parmesan, revet 3500 mg Skummetmælkspulver 3200 mg Sojamel 3100 mg Parmesan, 32+ 3100 mg Grana, 32+ 3000 mg Hingino, 32+ 3000 mg Æg, blomme, tørret 2800 mg Sojabønner, tørrede 2800 mg Ost, fast, 20+, alle typer 2800 mg Gruyere, 45+ 2800 mg Samsø, 30+ 2800 mg Havarti, 30+ 2700 mg Maribo, 30+ 2700 mg Mozzarella, 30+ 2700 mg Ost, fast, 30+, alle typer 2600 mg Sødmælkspulver 2600 mg Smelteost, 20+ 2600 mg Danbo, 30+ 2600 mg Danbo, 20+ 2600 mg Svenbo, 45+ 2600 mg Emmentaler, 45+ 2500 mg Elbo, 40+ 2500 mg Samsø, 45+ 2500 mg Maribo, 45+ 2500 mg Gelatine 2400 mg Gær, tørret 2400 mg Ost, fast, 40+, alle typer 2400 mg Cheddar, 50+ 2400 mg Fynbo, 45+ 2400 mg Smelteost, 30+ 2300 mg Havarti, 45+ 2300 mg Fontina, 45+ 2300 mg Camembert, 30+ 2300 mg Ost, fast, 45+, alle typer 2200 mg Skinke, røget

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy