Ernæring i Gær, tørret

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Aminosyrer
Isoleucin 1800 mg
Leucin 2400 mg
Lysin 2700 mg
Methionin 500 mg
Cystin 130 mg
Phenylalanin 1400 mg
Tyrosin 1200 mg
Threonin 1800 mg
Tryptofan 440 mg
Valin 2300 mg
Arginin 1900 mg
Histidin 740 mg
Alanin 2200 mg
Asparaginsyre 3500 mg
Glutaminsyre 4700 mg
Glycin 1800 mg
Prolin 1200 mg
Serin 1900 mg

Andre Gær og gærprodukter fødevare

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal