MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Tyrosin

3500 mg Kaseinat, natrium-, Damipro RHV 3100 mg Æg, hvide, tørret 2100 mg Parmesan, revet 2000 mg Æg, hele, tørret 1800 mg Parmesan, 32+ 1800 mg Grana, 32+ 1800 mg Hingino, 32+ 1700 mg Samsø, 30+ 1700 mg Havarti, 30+ 1700 mg Ost, fast, 20+, alle typer 1600 mg Ost, fast, 30+, alle typer 1600 mg Smelteost, 20+ 1600 mg Danbo, 30+ 1600 mg Danbo, 20+ 1600 mg Maribo, 30+ 1600 mg Mozzarella, 30+ 1600 mg Gruyere, 45+ 1500 mg Maribo, 45+ 1500 mg Svenbo, 45+ 1500 mg Elbo, 40+ 1500 mg Samsø, 45+ 1500 mg Emmentaler, 45+ 1500 mg Æg, blomme, tørret 1500 mg Skummetmælkspulver 1400 mg Cheddar, 50+ 1400 mg Ost, fast, 40+, alle typer 1400 mg Ost, fast, 45+, alle typer 1400 mg Smelteost, 30+ 1400 mg Fynbo, 45+ 1400 mg Fontina, 45+ 1400 mg Camembert, 30+ 1300 mg Figuraost, 10+ 1300 mg Mozzarella, 45+ 1300 mg Fontina, 50+ 1300 mg St. Paulin, 50+ 1300 mg Havarti, 45+ 1300 mg Esrom, 45+ 1300 mg Danbo, 45+

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy