MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af B12-vitamin

110 µg Lever, okse, rå 60 µg Lever, kalv, rå 54 µg Lever, gåse, rå 54 µg Lever, ande, rå 40 µg Lever, svin, rå 31 µg Nyre, okse, rå 24 µg Gedde, rå 23 µg Lever, høne, rå 23 µg Nyre, kalv, rå 22 µg Torsk, lever, røget 21 µg Lever, kylling, rå 17.7 µg Torsk, rogn, rå 17.7 µg Kaviar, uægte (stenbiderrogn) 17.2 µg Østers, rå 17 µg Nyre, svin, rå 15 µg Torsk, rogn, konserves 13.5 µg Krabbekløer, konserves 13.5 µg Krabbekløer, rå 12 µg Hjerte, kalv, råt 11.5 µg Sardin, i olie, konserves 11.5 µg Brisling (sardin), i olie, konserves 11 µg Leverpølse 10.6 µg Torsk, lever, konserves 10.2 µg Musling, rå 10.2 µg Musling, konserves 10.2 µg Musling, kogt 10 µg Hjerte, okse, råt 10 µg Kanin, kød, rå 10 µg Krabbe, kogt 10 µg Kippers i olie, konserves 10 µg Blæksprutte, rå 10 µg Sild, røget 10 µg Torsk, lever, rå 9.91 µg Makrel, røget 9.9 µg Leverpostej 9.9 µg Paté, pålæg 9.27 µg Sild, rå 8.9 µg Leverpostej, fedtreduceret

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy