MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Methionin

2900 mg Æg, hvide, tørret 1400 mg Æg, hele, tørret 1100 mg Paranød 1100 mg Parmesan, revet 1100 mg Kaseinat, natrium-, Damipro RHV 950 mg Parmesan, 32+ 950 mg Grana, 32+ 930 mg Hingino, 32+ 910 mg Skummetmælkspulver 860 mg Laks, røget, udskåret 850 mg Ost, fast, 20+, alle typer 850 mg Samsø, 30+ 850 mg Havarti, 30+ 840 mg Gruyere, 45+ 820 mg Mozzarella, 30+ 820 mg Maribo, 30+ 820 mg Æg, blomme, tørret 810 mg Ost, fast, 30+, alle typer 800 mg Smelteost, 20+ 800 mg Danbo, 30+ 800 mg Danbo, 20+ 790 mg Emmentaler, 45+ 790 mg Tun, rå 780 mg Svenbo, 45+ 770 mg Skinke, røget 770 mg Kylling, kød og skind, friturestegt 760 mg Samsø, 45+ 750 mg Smelteost, 30+ 750 mg Elbo, 40+ 750 mg Maribo, 45+ 750 mg Klipfisk 740 mg Cheddar, 50+ 740 mg Sesamfrø, afskallede 730 mg Ost, fast, 40+, alle typer 730 mg Tun i vand, konserves 730 mg Fynbo, 45+ 720 mg Kuller, paneret, stegt 720 mg Tun i olie, konserves

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy