MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Biotin

210 µg Lever, høne, rå 210 µg Lever, kylling, rå 200 µg Gær, tørret 114 µg Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) 60 µg Æg, blomme, rå 60 µg Sojabønner, tørrede 60 µg Bagegær, presset, rå 44 µg Lever, svin, rå 41 µg Østers, rå 39 µg Lever, kalv, rå 36 µg Grønkål, rå 36 µg Grønkål, dybfrost 34 µg Jordnød, tørret 33 µg Lever, okse, rå 32 µg Nyre, svin, rå 27 µg Paté, pålæg 25 µg Æg, hele, rå 24 µg Hvedeklid 24 µg Leverpostej 24 µg Nyre, kalv, rå 24 µg Nyre, okse, rå 23 µg Leverpostej, fedtreduceret 19 µg Valnød 19 µg Havregryn, uspec. 19 µg Havregryn, beriget 19 µg Havregryn, ikke beriget 18.2 µg Hjerte, svin, råt 16 µg Champignon, konserves 16 µg Champignon, rå 16 µg Skummetmælkspulver 14 µg Flæskesvær, snacks 13 µg Torsk, rogn, rå 13 µg Torsk, rogn, konserves 12 µg Mayonnaise 12 µg Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver 10 µg Sild, høstsild, fedsild, rå 10 µg Sild, rå 10 µg Sødmælkspulver

Copyright MadData 2010-2025, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy