MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Arginin

6700 mg Gelatine 6500 mg Kaseinat, natrium-, Damipro RHV 4500 mg Flæskesvær, snacks 4400 mg Æg, hvide, tørret 3800 mg Jordnød, tørret 3600 mg Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) 3300 mg Sesamfrø, afskallede 3100 mg Jordnøddesmør 3100 mg Sesamfrø, hele, tørrede 2900 mg Sojamel 2900 mg Æg, hele, tørret 2600 mg Sojabønner, tørrede 2600 mg Hørfrø, rå 2500 mg Hasselnød, tørret 2500 mg Æg, blomme, tørret 2400 mg Mandel, rå 2400 mg Paranød 2400 mg Pinjefrø, tørrede 2400 mg Laks, gravad 2300 mg Valnød 2300 mg Kødextrakt, flydende, Bovril 2300 mg Linser, tørrede, uspec. 2200 mg Laks, rå 2100 mg Pistacienød, tørristet 2000 mg Pistacienød, tørret 2000 mg Cashewnød, olieristet 2000 mg Birkes, frø 2000 mg Gule ærter (flækærter), rå 1900 mg Kikærter, tørrede, rå 1900 mg Gær, tørret 1900 mg Krabbekløer, konserves 1900 mg Krabbekløer, rå 1900 mg Reje, kogt 1800 mg Musling, kogt 1800 mg Kylling, kød og skind, friturestegt 1800 mg Skinke, røget 1700 mg Mungbønner, tørrede, rå 1700 mg Krabbe, kogt

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy