MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af D-vitamin

500 µg Levertran (Sej) 250 µg Torsk, levertran 100 µg Torsk, lever, rå 100 µg Torsk, lever, konserves 100 µg Torsk, lever, røget 30 µg Ål, rå 30 µg Laks, rå 30 µg Laks, gravad 27.2 µg Torsk, rogn, røget 18.7 µg Ørred, dam-, sø-, rå 15 µg Hellefisk, rå 14 µg Ansjos, marineret, konserves 14 µg Brisling (ansjovis), marineret, konserves 13 µg Ørred, regnbue-, rå 13 µg Laks, saltet 13 µg Laks, konserves 13 µg Sild, marineret, kryddersild 12.1 µg Torsk, rogn, rå 12 µg Sardin, i olie, konserves 12 µg Sardin, i tomat, konserves 12 µg Brisling (sardin), i olie, konserves 12 µg Brisling (sardin), i tomat, konserves 11 µg Torsk, rogn, konserves 10.7 µg Sild, rå 10.7 µg Spegesild 10.7 µg Sild, marineret, i madeirasauce 10.1 µg Sild, marineret 9 µg Helleflynder, røget 9 µg Helleflynder, rå 9 µg Bækforel, filet, røget 9 µg Bækforel, rå 8.3 µg Sild, høstsild, fedsild, rå 8.25 µg Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver 8.1 µg Sild, røget 8 µg Søtunge, rå 8 µg Sildepostej 6.3 µg Sild, marineret, i karrysauce 6 µg Stenbider, røget

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy