MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af D-vitamin

500 µg Levertran (Sej) 250 µg Torsk, levertran 100 µg Torsk, lever, røget 100 µg Torsk, lever, rå 100 µg Torsk, lever, konserves 30 µg Laks, rå 30 µg Laks, gravad 30 µg Ål, rå 27.2 µg Torsk, rogn, røget 18.7 µg Ørred, dam-, sø-, rå 15 µg Hellefisk, rå 14 µg Brisling (ansjovis), marineret, konserves 14 µg Ansjos, marineret, konserves 13 µg Ørred, regnbue-, rå 13 µg Sild, marineret, kryddersild 13 µg Laks, konserves 13 µg Laks, saltet 12.1 µg Torsk, rogn, rå 12 µg Brisling (sardin), i olie, konserves 12 µg Brisling (sardin), i tomat, konserves 12 µg Sardin, i olie, konserves 12 µg Sardin, i tomat, konserves 11 µg Torsk, rogn, konserves 10.7 µg Sild, marineret, i madeirasauce 10.7 µg Sild, rå 10.7 µg Spegesild 10.1 µg Sild, marineret 9 µg Helleflynder, rå 9 µg Bækforel, rå 9 µg Helleflynder, røget 9 µg Bækforel, filet, røget 8.3 µg Sild, høstsild, fedsild, rå 8.25 µg Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver 8.1 µg Sild, røget 8 µg Sildepostej 8 µg Søtunge, rå 6.3 µg Sild, marineret, i karrysauce 6 µg Kippers i olie, konserves

Copyright MadData 2010-2021, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy