Ernæring i Sardin, i tomat, konserves

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 3.48 g
Sum monoumættede 2.74 g
Sum polyumættede 4.67 g
Sum n-3 fedtsyrer 3.22 g
Sum n-6 fedtsyrer 1.45 g
Transfedtsyrer, total 0 g
Aminosyrer
Isoleucin 790 mg
Leucin 1200 mg
Lysin 1400 mg
Methionin 470 mg
Cystin 71 mg
Phenylalanin 630 mg
Tyrosin 630 mg
Threonin 710 mg
Tryptofan 150 mg
Valin 940 mg
Arginin 920 mg
Histidin 550 mg
Alanin 970 mg
Asparaginsyre 1500 mg
Glutaminsyre 1900 mg
Glycin 840 mg
Prolin 600 mg
Serin 650 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal