MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Sum n-3 fedtsyrer

53.3 g Hørfrøolie 20.6 g Torsk, levertran 16.7 g Hørfrø, rå 13.8 g Torsk, lever, rå 13.8 g Torsk, lever, røget 11.4 g Torsk, lever, konserves 11.1 g Rapsolie 10.4 g Valnøddeolie 9.02 g Rapsolie (lavt erucasyreindhold) 7.45 g Valnød 7.39 g Mayonnaise 6.87 g Sojaolie 6.47 g Makrel, røget 6.09 g Sild, høstsild, fedsild, rå 5.91 g Hvedekimolie 5.78 g Makrel, rå 5.19 g Stenbider, røget 4.51 g Mayonnaise, fedtreduceret 4.31 g Makrel, filet, naturel, konserves 4.28 g Ål, rå 4.28 g Ål, røget 4.25 g Makrel i tomat, konserves 3.92 g Spegesild 3.7 g Dressing, blue cheese 3.32 g Remoulade, uspec. 3.28 g Laks, rå 3.26 g Laks, røget, udskåret 3.22 g Sardin, i tomat, konserves 3.13 g Brisling (sardin), i tomat, konserves 3.12 g Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt 3.11 g Dressing, fransk 2.99 g Sild, marineret 2.71 g Sild, marineret, kryddersild 2.67 g Hellefisk, rå 2.65 g Sild, røget 2.65 g Hellefisk, gravad 2.6 g Sild, marineret, i karrysauce 2.54 g Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy