Næringsindhold pr. 100 g | ||
Energi | 385 kcal | |
Protein, total | 17.7 g | |
total-N | 2.8 g | |
Fedt, total | 34.5 g | |
mættede fedtsyrer | 7.3 g | |
monoumætt. fedtsyrer | 18.8 g | |
polyumætt. fedtsyrer | 5.7 g | |
Kulhydrat, total | 0 g | |
kulhydrat, tilgængelig | 0 g | |
tilsat sukker | 0 g | |
kostfibre | 0 g | |
Alkohol | 0 g | |
Aske | 7.3 g | |
Vand | 40.5 g | |
*Udregning af "Energi" er udført således. |
D-vitamin | 80% |
Jod, I | 33% |
B3-vitamin, Niacin | 13% |
B1-vitamin, thiamin | 6% |
Jern, Fe | 6% |
B2-vitamin, riboflavin | 5% |
Calcium, Ca | 2% |
Vitaminer | pr. 100 g |
A-vitamin | 11 RE |
Retinol | 11 µg |
β-caroten | 0 µg |
D-vitamin | 6 µg |
K-vitamin | 0 µg |
B1-vitamin, thiamin | 0.07 mg |
B2-vitamin, riboflavin | 0.08 mg |
B3-vitamin, Niacin | 2 NE |
niacin | 2 mg |
C-vitamin | 0 mg |
Mineraler | |
Calcium, Ca | 20 mg |
Jern, Fe | 0.5 mg |
Jod, I | 50 µg |
Fedtopdeling | |
Sum mættede | 7.32 g |
Sum monoumættede | 18.8 g |
Sum polyumættede | 5.73 g |
Sum n-3 fedtsyrer | 5.19 g |
Sum n-6 fedtsyrer | 0.542 g |
Transfedtsyrer, total | 0 g |
*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:
Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal