MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af β-caroten

15450 µg Gulerod, juice, konserves 12770 µg Gulerod, dybfrost 11400 µg Hyben, rå 11400 µg Hyben pulver, tørret 11000 µg Gulerod, importeret, rå 9790 µg Gulerod, uspec., rå 9070 µg Gulerod, dansk, rå 9000 µg Mælkebøtte, blade, rå 8260 µg Gulerod, konserves 7134 µg Peber, chili, konserves 6940 µg Græskar, konserves 5982 µg Dild, rå 5690 µg Persille, rå 5226 µg Grøntsagsjuice, pasteuriseret 5050 µg Grønkål, rå 4800 µg Nøddepasta, Nutella 4534 µg Spinat, hakket, dybfrost 4470 µg Batat, sød kartoffel, rå 4440 µg Grønkål, konserves 4390 µg Peber, chili, rå 4186 µg Spinat, rå 4010 µg Brøndkarse, rå 3930 µg Koriander, blade, friske 3890 µg Grønkål, dybfrost 3000 µg Forårsløg, rå 2990 µg Kørvel, hakket, dybfrost 2480 µg Karse, frisk 2400 µg Syre (krydderplante), rå 2390 µg Abrikos, tørret 2000 µg Bladbede, sølvbede, rå 1800 µg Paksoi, pak-choi, pai tsai, rå 1566 µg Abrikos, rå 1560 µg Salat, Romaine, romersk, rå 1470 µg Kørvel, rå 1440 µg Salat, hovedsalat, rå 1380 µg Purløg, rå 1300 µg Kantarel, rå 1270 µg Peberfrugt, rød, rå

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy