Ernæring i Karse, frisk

Yderligere næringsindhold

Fedtopdeling
Sum mættede 0.07 g
Sum monoumættede 0.037 g
Sum polyumættede 0.293 g
Sum n-3 fedtsyrer 0.22 g
Sum n-6 fedtsyrer 0.073 g
Aminosyrer
Isoleucin 99 mg
Leucin 140 mg
Lysin 160 mg
Methionin 35 mg
Cystin 4 mg
Phenylalanin 110 mg
Tyrosin 67 mg
Threonin 100 mg
Tryptofan 40 mg
Valin 130 mg
Arginin 140 mg
Histidin 58 mg
Alanin 120 mg
Asparaginsyre 250 mg
Glutaminsyre 310 mg
Glycin 100 mg
Prolin 99 mg
Serin 100 mg

*Ved udregning af energifordeling bruges følgende kJ pr. gram:

  • Protein: 17 kJ
  • Fedt: 38 kJ
  • Kulhydrater: 17 kJ
  • Kostfibre: 8 kJ
  • Alkohol: 30 kJ

Udregning af kJ (kilo Joule) til kcal (kilokalorier) er udført således: 1 kJ = 0.2390 kcal