MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Valin

5200 mg Æg, hvide, tørret 4300 mg Kaseinat, natrium-, Damipro RHV 2900 mg Æg, hele, tørret 2600 mg Parmesan, revet 2500 mg Skummetmælkspulver 2400 mg Gelatine 2300 mg Grana, 32+ 2300 mg Gær, tørret 2300 mg Parmesan, 32+ 2200 mg Hingino, 32+ 2000 mg Gruyere, 45+ 2000 mg Havarti, 30+ 2000 mg Ost, fast, 20+, alle typer 2000 mg Sojamel 2000 mg Samsø, 30+ 2000 mg Maribo, 30+ 1900 mg Danbo, 30+ 1900 mg Danbo, 20+ 1900 mg Sødmælkspulver 1900 mg Æg, blomme, tørret 1900 mg Ost, fast, 30+, alle typer 1900 mg Emmentaler, 45+ 1900 mg Brune bønner, tørrede 1900 mg Smelteost, 20+ 1900 mg Mozzarella, 30+ 1900 mg Svenbo, 45+ 1800 mg Maribo, 45+ 1800 mg Samsø, 45+ 1800 mg Smelteost, 30+ 1800 mg Cheddar, 50+ 1800 mg Elbo, 40+ 1700 mg Camembert, 30+ 1700 mg Ost, fast, 40+, alle typer 1700 mg Ost, fast, 45+, alle typer 1700 mg Havarti, 45+ 1700 mg Fynbo, 45+ 1700 mg Sojabønner, tørrede 1700 mg Fontina, 45+

Copyright MadData 2010-2021, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy