MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Folat (Folinsyre)

4000 µg Gær, tørret 2700 µg Lever, høne, rå 2700 µg Lever, kylling, rå 2300 µg Lever, okse, rå 1701 µg Lever, kalv, rå 1040 µg Kødextrakt, flydende, Bovril 1010 µg Gærekstrakt, marmite 1000 µg Lever, svin, rå 1000 µg Bagegær, presset, rå 800 µg Sojamel 738 µg Lever, gåse, rå 738 µg Lever, ande, rå 625 µg Mungbønner, tørrede, rå 300 µg Torsk, lever, rå 300 µg Torsk, lever, konserves 300 µg Torsk, lever, røget 280 µg Sojabønner, tørrede 270 µg Grønkål, dybfrost 252 µg Paté, pålæg 244 µg Æg, blomme, tørret 239 µg Broccoli, rå 226 µg Hvide bønner, tørrede 223 µg Cornflakes, uspec. 220 µg Kørvel, rå 220 µg Kørvel, hakket, dybfrost 220 µg Spinat, hakket, dybfrost 220 µg Spinat, rå 210 µg Hyben pulver, tørret 190 µg Hvedekim, rå 180 µg Kikærter, tørrede, rå 180 µg Tang, konbu, tørret (kelp) 180 µg Persillerod, rå 171 µg Æg, hele, tørret 170 µg Leverpostej 165 µg Blomkål, dansk, rå 165 µg Blomkål, importeret, rå 165 µg Blomkål, uspec., rå 154 µg Karry, pulver

Copyright MadData 2010-2021, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy