MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af Lysin

5600 mg Æg, hvide, tørret 5400 mg Kaseinat, natrium-, Damipro RHV 3900 mg Gelatine 3400 mg Æg, hele, tørret 3200 mg Skummetmælkspulver 3100 mg Parmesan, revet 2700 mg Parmesan, 32+ 2700 mg Æg, blomme, tørret 2700 mg Gær, tørret 2700 mg Grana, 32+ 2600 mg Hingino, 32+ 2600 mg Sojamel 2500 mg Skinke, røget 2500 mg Sødmælkspulver 2500 mg Tun, rå 2400 mg Ost, fast, 20+, alle typer 2400 mg Gruyere, 45+ 2400 mg Samsø, 30+ 2400 mg Havarti, 30+ 2400 mg Kuller, paneret, stegt 2300 mg Mozzarella, 30+ 2300 mg Danbo, 30+ 2300 mg Danbo, 20+ 2300 mg Maribo, 30+ 2300 mg Ost, fast, 30+, alle typer 2300 mg Tun i vand, konserves 2300 mg Tun i olie, konserves 2300 mg Kylling, kød og skind, friturestegt 2300 mg Sojabønner, tørrede 2300 mg Smelteost, 20+ 2200 mg Kylling, kød og skind, grillstegt 2200 mg Kanin, kød, rå 2200 mg Klipfisk 2200 mg Flæskesvær, snacks 2200 mg Samsø, 45+ 2200 mg Emmentaler, 45+ 2200 mg Svenbo, 45+ 2100 mg Elbo, 40+

Copyright MadData 2010-2023, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy