MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af E-vitamin

149 α-TE Hvedekimolie 55 α-TE Solsikkeolie 49.5 α-TE Solsikkefrø, afskallede, tørrede 38.7 α-TE Safflowerolie (højt linolsyreindhold) 38.7 α-TE Safflowerolie (højt oliesyreindhold) 38.7 α-TE Tidselolie 35.3 α-TE Bomuldsfrøolie 32.5 α-TE Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt 32.5 α-TE Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt 32.5 α-TE Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt 30 α-TE Torsk, levertran 30 α-TE Levertran (Sej) 28.8 α-TE Vindruekerneolie 25.6 α-TE Palmekerneolie 24 α-TE Mandel, rå 24 α-TE Pinjefrø, tørrede 22 α-TE Karry, pulver 21 α-TE Hasselnød, tørret 21 α-TE Sojamel 20 α-TE Torsk, lever, rå 20 α-TE Torsk, lever, konserves 20 α-TE Torsk, lever, røget 18.4 α-TE Rapsolie 18.4 α-TE Rapsolie (lavt erucasyreindhold) 17.5 α-TE Hørfrøolie 15.9 α-TE Palmeolie 14 α-TE Minarine, 30 %, vegetabilsk fedt 14 α-TE Nøddepasta, Nutella 13 α-TE Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt 13 α-TE Jordnøddeolie 12 α-TE Majsolie 12 α-TE Marcipan 11 α-TE Hvedekim, rå 10 α-TE Kaviar, uægte (stenbiderrogn) 10 α-TE Torsk, rogn, rå 10 α-TE Torsk, rogn, konserves 8.5 α-TE Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt 8.2 α-TE Hørfrø, rå

Copyright MadData 2010-2021, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy