MadData

  • Madvarer
  • Næringsstoffer oversigt

Mad med højst indhold af B3-vitamin, Niacin

103 NE Gærekstrakt, marmite 102 NE Kødextrakt, flydende, Bovril 43.3 NE Gær, tørret 40.8 NE Hjerte, okse, råt 32.7 NE Hjerte, kalv, råt 28.5 NE Kaffe, instant, decaffeinated, pulver 25.8 NE Kaffe, instant, pulver 24.2 NE Jordnød, tørret 22 NE Lever, okse, rå 21.7 NE Kaseinat, natrium-, Damipro RHV 21.3 NE Jordnøddesmør 21.2 NE Te, blade 21 NE Lever, svin, rå 19.7 NE Lever, kalv, rå 17.9 NE Tun i vand, konserves 17.5 NE Æg, hvide, tørret 17.1 NE Tun i olie, konserves 16.8 NE Kaffebønne, ristet, formalet 16.2 NE Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) 15 NE Lever, kylling, rå 14.7 NE Kanin, kød, rå 14 NE Lever, høne, rå 13.8 NE Kylling, kød og skind, friturestegt 13.7 NE Tun, rå 13.6 NE Kylling, bryst, kød og skind, rå 13.5 NE Laks, røget, udskåret 13.3 NE Tun i tomat, konserves 13.3 NE Makrel, røget 12.8 NE Kylling, kød og skind, grillstegt 12.8 NE Sesamfrø, afskallede 12.6 NE Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg 12.5 NE Hornfisk, rå 12.3 NE Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg 12.3 NE Sesamfrø, hele, tørrede 12.3 NE Fasan, kød, rå 12.1 NE Hare, rå 12 NE Nyre, svin, rå 11.7 NE Kylling, kød, rå

Copyright MadData 2010-2025, Version 1.2.1 Responsive. Website af Lunarmedia.

Oplysningerne på dette website må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Maddata.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser, fastlægge behandling eller udarbejdelse af kostplaner.

Kilder | Brugerbetingelser | Privacy Policy